Vorige | Volgende
Verkocht

Handelsweg 33 a ANDIJK

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Jorg Kwantes
Tel: 06-10880101
Email: jorg@kwantesmakelaardij.nl

Omschrijving

Bedrijfsunit gelegen op het bedrijventerrein Andijk. Deze unit is prima gelegen op de westhoek van een bedrijfsverzamelgebouw en heeft als pluspunt een extra stuk grond aan de zijkant. De huidige eigenaar heeft een verdiepingsvloer met houten trap laten plaatsen waardoor het de unit optimaal te benutten is. Vloeroppervlakte bedraagt op de begane grond en op de verdieping 63m² (120m² totaal). Het...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Nevenbestemming
Verhardbuitenterrein
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
63 m²
Opp terrein
130 m²

Omschrijving

Bedrijfsunit gelegen op het bedrijventerrein Andijk. Deze unit is prima gelegen op de westhoek van een bedrijfsverzamelgebouw en heeft als pluspunt een extra stuk grond aan de zijkant. De huidige eigenaar heeft een verdiepingsvloer met houten trap laten plaatsen waardoor het de unit optimaal te benutten is. Vloeroppervlakte bedraagt op de begane grond en op de verdieping 63m² (120m² totaal). Het mandelig omliggende perceel voorziet in voldoende parkeerruimte.

ALGEMEEN:
Het hele complex (8 units) is in 2008 opgeleverd door de aannemer, gefundeerd op palen en gebouwd conform de huidige eisen en richtlijnen. De dakconstructie bestaat uit prefab betonnen elementenvloer met daarop isolatie en een bitumeuze dakdekking. Het geheel is goed ontsloten op slechts enkele minuten van verbindingswegen naar snelweg A7.

BEGANE GROND:
Betonnen vloer, afgewerkt met een cementdekvloer. Nuttige vloerbelasting is maximaal 550 kg. per m². Afmeting circa 9.5 x 6.7 meter.
Entree/loopdeur en overheaddeur (2.40 x 3 mtr).
Toilet, verdiepingstrap, hardhouten raamkozijn voorzien van HR++ glas , meterkast met voldoende groepen, gasaansluiting en watermeter.

VERDIEPING:
Houten balkenlaag op staalprofielen. In de verdiepingsvloer is een uitsparing gemaakt voor de overheaddeur. De indicatieve vloerbelasting is maximaal 250 kg. per m². De gehele verdieping is vrij in te richten als opslag, kantoorruimte, kantine of werkplaats. Afmeting circa 9.5 x 6.7 meter.

BUITEN:
Voorterrein is met grijze klinkers verhard met zwarte klinkers ter aanduiding van de parkeervakken. Voldoende putten ten behoeve van de waterafvoer.

BESTEMMING:
Bestemming bedrijventerrein artikel 4 met functieaanduiding: bedrijven tot en met categorie 3.2., volgens het vigerend bestemmingsplan bedrijventerrein, vastgesteld door de Raad van de gemeente Medemblik op 04 juli 2013.

AANVAARDING:
Aanvaarding en overdracht in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Verhardbuitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
63 m²
Opp terrein
130 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Andijk
Sectie
L
Perceel
2325
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen