Vorige | Volgende
Verkocht

Transportweg 1 ANDIJK

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Jorg Kwantes
Tel: 06-10880101
Email: jorg@kwantesmakelaardij.nl

Omschrijving

Een echte eyecatcher voor uw bedrijf!!! Representatief, multifunctioneel en hoogwaardige bedrijfsruimte met keurige bedrijfswoning aan de Transportweg 1 te Andijk. Aan de rand van het bedrijventerrein, met goede attentiewaarde, en prima ontsloten op slechts 10 minuten van verbindingswegen naar de snelweg A7, ligt deze solide en jonge bedrijfsruimte met keurige entree/hal, nette toiletgroep, 2...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
700 m²
Opp terrein
540 m²

Omschrijving

Een echte eyecatcher voor uw bedrijf!!! Representatief, multifunctioneel en hoogwaardige bedrijfsruimte met keurige bedrijfswoning aan de Transportweg 1 te Andijk.

Aan de rand van het bedrijventerrein, met goede attentiewaarde, en prima ontsloten op slechts 10 minuten van verbindingswegen naar de snelweg A7, ligt deze solide en jonge bedrijfsruimte met keurige entree/hal, nette toiletgroep, 2 moderne kantoorruimtes, bedrijfshal, entresol, kantine/keuken voorzien van vaatwasser, server ruimte met patchkast en aanpandige bedrijfswoning/bungalow met riante tuin.

* Afmetingen bedrijfshal: ca. 21 x 34 m (714m²) voorzien van goede verlichting en lichtstraat.
* Staalspant constructie met deels gemetselde onderslag (kantoren geheel gemetseld) en vrije overspanning, geïsoleerd staaldak en hardhouten kozijnen gezet met isolerende beglazing. Kantoor voorzien van zonwerend isolatieglas.
* Betonvloer met nuttige vloerbelasting van ca. 1.500 kg/m².
* Betonvloer gedeeltelijk (ca. 400m²) voorzien van vloerverwarming.
* Ruime entresol van ca. 325m² met vaste trap bereikbaar.
* Krachtstroom, verlichting, luchtverwarming, alarminstalatie en C.V. installatie.
* Twee goed voor (vracht)verkeer bereikbare electrische overheaddeuren in de zijgevel (handbediend) en voorgevel (elektrisch), alsmede twee loopdeuren (nooduitgang).
* Voorterrein, deels met klinkers belegd en deels met betonplaten verhard, biedt voldoende parkeergelegenheid.
* Twee moderne kantoorruimtes, totaal ca. 80m². Kantoorruimte begane grond (30m²) voorzien van industriële vloerbedekking, vloerverwarming en netwerk infra. Kantoorruimte verdieping (50m²) voorzien van o.a. netwerkbekabeling, verlichting, onderhoudsvrije 'gladde'vloer en airco.
* Via de kantine/keuken is de aanpandige bedrijfswoning te bereiken.
* Bouwjaar 1997 en uitbreiding 2002.
* Bestemming bedrijventerrein, conform het vigerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein 2003' alsmede conform het voorontwerp 'bestemmingsplan Bedrijventerreinen' van de gemeente Medemblik.

BEDRIJFSWONING/BUNGALOW; Entree, toilet, toegang tot woonkamer en bedrijfskantine/keuken. Woonkamer voorzien van eiken houten vloer, airconditioning, raampartijen met zonneschermen aan de buitenzijde en vrij uitzicht over landerijen en loopdeur naar tuin. Halfopen keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en loopdeur naar interne hal. Vanaf hier te bereiken een werk(slaap)kamer, een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, twee slaapkamers en een moderne badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en wastafel.

Tuin; Verzorgd, aan water, gelegen op het zuid/westen aan het water en voorzien van diverse terrassen, kleine berging en vrijstaande houten schuur van ca. 16 m².

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
700 m²
Opp terrein
540 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Andijk
Sectie
L
Perceel
1872
Oppervlakte
2090 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Nabijgelegen