De medewerkers van Kwantes Makelaardij zijn allemaal bekend met de in deze regio bekende "Westfriese nuchterheid". No nonsense, duidelijk, objectief, uitermate betrokken en afspraak is afspraak, daar staan wij voor. Wij maken het niet mooier dan het is.

Kwantes Makelaardij richt zich op de complete en persoonlijke begeleiding van de aan- of verkoop van uw nieuwe woning en/of (agrarisch) bedrijf. Uw wensen staan centraal, wij geven advies en zorgen voor een professionele invulling van de opdracht. Ons allround kantoor staat garant voor een objectieve en reële taxatie van uw onroerend goed en brengt dit onder de aandacht van de juiste doelgroep. Fiscale consequenties worden veelal op voorhand met uw accountant besproken.

Kwantes Makelaardij werkt tegen een aantrekkelijk tarief. Het kantoor is aangesloten bij de NVM, NWWI gecertificeerd en staat ingeschreven bij de registers van Stichting VastgoedCert.

 • Kwantes Makelaardij als verkopend makelaar

  Uw woning en/of agrarisch bedrijf in de verkoop? Kwantes Makelaardij bepaalt in overleg met u de beste strategie en de juiste presentatie om potentiële kopers te bereiken.

 • Kwantes Makelaardij als aankopend makelaar

  Op zoek naar uw droomhuis, eigen (agrarisch) bedrijf of een combinatie daarvan? Kwantes Makelaardij zet zich in voor een succesvol resultaat.

 • Specialisatie: agrarisch onroerend goed

  Kwantes Makelaardij verzorgt de totale makelaarsbegeleiding voor agrarische ondernemers.

 • Taxaties en waardebepalingen

  Elke object verdient een eigen taxatie. Kwantes Makelaardij is uw beëdigde en gecertificeerde makelaartaxateur.

 • Buitenstate

  Het landelijke label Buitenstate richt zich op de aan- en verkoop van woonhuizen in het buitengebied. Het is samenwerkingsverband tussen geselecteerde NVM Makelaars.

Agrarisch onroerend goed

Door de vele ontwikkelingen in een roerige tijd worden steeds meer claims op groene ruimte gelegd. Schaalvergroting, productiebeheersing, extensivering, natuurontwikkeling zijn zo een aantal ontwikkelingen waar u als (agrarisch) ondernemer nadrukkelijk mee wordt geconfronteerd. Kwantes Makelaardij biedt gespecialiseerde begeleiding en advies op o.a. de volgende gebieden.