Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Oosteinderweg 56 A in Wognum 1687 AD

Oosteinderweg 56 a

1687 AD Wognum, NL
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
0228-592244

Kenmerken

Hoofdtype(n) Overig agrarisch Perceeloppervlakte 00 ha 50 a 80 ca
Lees meer

Omschrijving

Gunstig gelegen in de lint bebouwing aan de Oosteinderweg in de gemeente Wognum binnen zeer korte afstand naar de A7, bieden wij deze uitstekende schuurruimte op circa 5.000m² grond aan.

De schuur heeft een maatvoering van 15 x 20 meter (totaal 300 m²) en is eind jaren ‘80 gebouwd. Deze...
Lees meer

Omschrijving

Gunstig gelegen in de lint bebouwing aan de Oosteinderweg in de gemeente Wognum binnen zeer korte afstand naar de A7, bieden wij deze uitstekende schuurruimte op circa 5.000m² grond aan.

De schuur heeft een maatvoering van 15 x 20 meter (totaal 300 m²) en is eind jaren ‘80 gebouwd. Deze volledig onderheide schuur heeft een gemetselde onderslag en aan de buitenzijde bekleed met damwandprofiel beplating met ABC dakbeplating.

De binnenzijde is geïsoleerd met Dupanell beplating en beschoten met hechthout beplating. Een solide staalspant constructie met vrije overspanning en een kozijn strook. Aan de voorzijde voorzien van een schuifdeur van 4 meter bij 4 meter en aan de achterzijde een schuifdeur van 3 meter bij 3 meter.

Aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde een loopdeur.

Vanaf de Oosteinderweg weg prima te bereiken via een betonnen toegangspad, welke doorlopend rond de schuurruimte is aangelegd.

Intern is de schuur voorzien van een betonvloer, toilet, kantoorruimte/kantine en zijn er aansluitingen voor water, elektra en riolering (via tussenmeter). De aansluiting naar de openbare weg komt voor rekening koper.

Het object ligt op een totaal perceel van 5.080m² eigen grond met een uitstekende lengte/diepte verhouding. Huidig heeft het complex een agrarische bestemming volgens bestemmingsplan Dorpskernen IV van de gemeente Medemblik.

De omliggende gronden bij de opstal zijn geheel als siertuin aangelegd met prachtige bomen en royale grasstroken.

Bent u op zoek naar een riante schuurruimte met veel ruimte en mogelijkheden? Voor een bezichtiging zijn wij u graag van dienst.

Voor alternatieve bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Medemblik afdeling Ruimtelijke Ordening.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Overig agrarisch Type onderneming Overig agrarisch Opstallen Schuurruimte Oppervlakte: 300 m² Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 50 a 80 ca Veldkavels 00 ha 50 a 80 ca Kadastrale gegevens Gemeente Wognum Sectie M Perceelnummer 372 Oppervlakte 4840 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wognum Sectie M Perceelnummer 370 Oppervlakte 240 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Oosteinderweg 56 a, 1687 AD Wognum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring