Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Gedeputeerde Laanweg 41 A in Andijk 1619 PB

Gedeputeerde Laanweg 41 a

1619 PB Andijk
Vraagprijs € 298.500,- v.o.n.
0228-592244

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 260 m²
Lees meer

Omschrijving

FRUITZICHT is een nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw en biedt totaal 20 duurzame multifunctionele bedrijfsunits, waarvan 14 bedrijfsunits en 6 camper- opslagunits. UNIT 1, type Fruitzicht, is de grootste unit en wordt ingericht met een verdiepingsvloer waarbij de BVO op de begane grond circa...
Lees meer

Omschrijving

FRUITZICHT is een nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw en biedt totaal 20 duurzame multifunctionele bedrijfsunits, waarvan 14 bedrijfsunits en 6 camper- opslagunits. UNIT 1, type Fruitzicht, is de grootste unit en wordt ingericht met een verdiepingsvloer waarbij de BVO op de begane grond circa 260 m² en op de verdieping 48 m² beslaat. De nuttige vloerbelasting op de parterre is circa 1500 kg/m². Aan de voorzijde een overheaddeur van circa 4,5 x 4,2 meter en een aparte loopdeur. Deze unit is bijzonder gunstig gelegen aan de voorzijde/zuidzijde van het gebouw en heeft een eigen voorterrein/parkeerterrein van circa 190 m². Het overige omliggende terrein van circa 2500 m² wordt mandelig uitgegeven waarvoor een beheersvereniging zal worden opgericht t.b.v. het onderhoud.

Fruitzicht wordt ruim opgezet waarbij de units koppelbaar zijn, hierdoor kan een nog grotere oppervlakte worden gerealiseerd. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer welke ingericht kan worden als kantoor, bedrijfskantine of opslag. Iedere unit beschikt over eigen voorterrein/parkeerterrein voor tenminste 1 parkeerplaats, waarbij de terreingrootte per unit verschilt. Is de huidige plattegrond of indeling niet naar wens of een grotere unit nodig? Er zijn diverse combinaties mogelijk.

Fruitzicht heeft een goede bereikbaarheid en ligt gunstig aan de rand van het bedrijventerrein. Door de snel bereikbare en vernieuwde N307 ligt verkeersader A7 op slechts 15 autominuten.

De vigerende bestemming op deze locatie is "Bedrijventerrein", vastgesteld door de gemeente Medemblik op 04-07-2013. Het is mogelijk voor bedrijven tot en met categorie 1 en 2 zich hier te vestigen.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering benodigde vergunningen zoals bijvoorbeeld een milieuvergunning.

UNITS
2 x Pruimenboom 38 m² BVO (camper- opstalunit)
2 x Kersenboom 39 m² BVO (camper- opstalunit)
2 x Kersenboom 41 m² BVO (camper- opstalunit)
6 x Appelboom 65 m² BVO
6 x Perenboom 130 m² BVO
1 x Fruitzicht 130 + 47 m² BVO
1 x Fruitzicht 260 + 48 m² BVO

Er is een uitgebreide brochure aanwezig welke is op te vragen bij ons kantoor, alsmede de lijst van bedrijfscategorieën en bedrijfsactiviteiten.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 298.500,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 260 m² Perceeloppervlakte 7125 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Diversen Locatie toelichting Gunstige ligging aan de rand van een bedrijventerrein met goede ontsluiting aan de openbare weg. Verkeersader A7 op slechts 15 autominuten. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
260 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
2500 m²
Route van naar Gedeputeerde Laanweg 41 a, 1619 PB Andijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.