Mijn favorieten

Agrarisch Vastgoed

Het kopen, verkopen of taxeren van een agrarisch bedrijf verlangt expertise.

Actueel geschoold en ervaren zijn wij u graag behulpzaam bij het geven van helder, duidelijk, integer en betrokken advies. Gezien en bekend in de regio weten wij waar het over gaat. Uw vraagstuk is bij ons in betrouwbare handen.

Bedrijfsverplaatsing

Uw onderneming verplaatsen is geen kleinigheid. Wilt u nieuwe grond kopen of een totaal ander bedrijf beginnen? Kwantes Makelaardij neemt alle reële mogelijkheden met u door en geeft deskundig advies. Om de daadwerkelijke bedrijfsverplaatsing soepel te laten verlopen verzorgen wij desgewenst verdere begeleiding. 
 

Onteigening

Boeren en tuinders krijgen steeds vaker te maken met onteigening. De overheid met name heeft meer grond nodig voor aanleg van nieuwe wegen en uitbreiding van woningbouw, industriegebieden en recreatie- en natuurgebieden. Wanneer u wordt onteigend is specialistische hulp onmisbaar. In een vroeg stadium inschakelen van deskundige hulp is van groot belang. Kwantes Makelaardij geeft u snel zekerheid over uw toekomst, waarmee tijd- en geldrovende procedures worden voorkomen.


Pachtzaken

Kwantes Makelaardij verzorgt en bemiddelt inzake pachtzaken: pachtcontracten, beëindigingcontracten en vaststelling van een objectieve pachtprijs.
 

Productierechten

Als agrarisch specialist verzorgen wij ook de aan- en verkoop van:
·         melkquotum
·         leasemelk
·         mestproductierechten
·         varkensrechten
·         ammoniakrechten
·         bietenquotum
 

Agrarische taxatie

Bij ver- of aankoop van uw bedrijf, wijziging van bedrijfsvorm, fiscale doeleinden, schadebepalingen, overlijden, overname..... een goed onderbouwde en reële taxatie kan van onschatbare waarde zijn. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en taxeren volgens de laatste normen en richtlijnen. Wij spreken van te voren met u af wat de kosten zijn en leveren de taxatie binnen de door gewenste termijn. Op verzoek overleggen we met uw financieel adviseur.  
 

Ons kantoor is goed bereikbaar op telefoonnummer 0228-59 22 44
Email: info@kwantesmakelaardij.nl

Aangesloten bij/Lid van: