Mijn favorieten

Kantoor

                    Kwantes Makelaardij                                                         

                            Middenweg 9
                           
1619 BL Andijk

 

                            0228-592244
                            info@kwantesmakelaardij.nl

                           Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur tot 17.00 uur
                           Zaterdag telefonisch bereikbaar / kantoor open op afspraakSinds 1934 thuis in het buitengebied, gezien en bekend in de regio. Met de kennis en ervaring van drie generaties zijn wij agrariërs, bedrijfseigenaren en huizenbezitters graag behulpzaam als het gaat om advies, verkoop en taxaties.

Ons kantoor is gevestigd in Andijk, vanwaar wij particuliere en professionele opdrachtgevers enthousiast bedienen. Wij staan garant voor integere en eerlijke betrokkenheid, no-nonsens en afspraak is afspraak. Wij maken het niet mooier dan het is want we snappen de "Westfriese mentaliteit".

Een goed begin is het halve werk. In de wirwar van aanbod, juridische termen, aanpak en vragen kunnen wij helderheid en rust bieden zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Samen bespreken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs. Hierbij zijn wij graag helder, duidelijk en geven reëel en objectief advies zodat u weet waar u over beslist. Ons kantoor is goed bereikbaar en heeft een vast aanspreekpunt. 

Een combinatie van zakelijk instinct, up-to-date-denken,, actuele scholing, ouderwetse principes en kennis van de markt geven ons voorsprong in onze specialisaties Wonen, Agrarisch onroerend goed en Bedrijfsmatig vastgoed.
 


   

     De heer J.F. Kwantes                       De heer J.G.F. Kwantes
     Register Makelaar/Taxateur             Register Makelaar/Taxateur