Mijn favorieten

Buitenstate

Een Buitenstate is een niet alledaagse woning in het buitengebied. Denk daarbij aan woonboerderijen, boerderijen, landgoederen, villa's, vrijstaande huizen, kavels of woon- werk objecten. 


Deze bijzondere woningen verdienen een speciale dienstverlening en een landelijk podium. Daarom hebben 22 NMV-Makelaars, met als specialisatie Buiten Wonen, de handen in één geslagen om deze woningen bij de juiste doelgroep goed onder de aandacht te brengen en een goede verkoop te kunnen garanderen.

Uw bijzondere woning krijgt het label Buitenstate als het voldoet aan de volgende 4 kenmerken:
* Vrijgelegen
* Buiten de bebouwde kom
* Minimaal 1000m2 perceel
* Beleving van rust en ruimte

Uw Buitenstate verkopen? Kwantes Makelaardij beschikt over speciaal voor Buitenstate ontwikkelde verkooptools en uitwisseling met de samenwerkende makelaars. Wilt u weten wat Kwantes Makelaardij in samenwerking met Buitenstate voor u kan betekenen? Tijdens een vrijblijvend gesprek geven wij u graag meer informatie.

U wilt een Buitenstate aankopen? Voorkom verrassingen en informeer bij ons naar de meest actuele wet- en regelgeving om het aankoop traject voor u soepel te laten verlopen. 

Ons kantoor is goed bereikbaar op telefoonnummer 0228-59 22 44 of email: info@kwantesmakelaardij.nl

Op de website van Buitenstate vindt u het actuele aanbod van alle woonboerderijen, boerderijen, zorgboerderijen, landgoederen, villa's, landgoederen en andere vrijstaande huizen of kavels die te koop zijn met het label Buitenstate. 

Enkele van de collega’s waar we mee samenwerken zijn: